Opret et Apple-id til dit barn

I stedet for at dele en konto med dit barn, hvor barnet kan få uønsket adgang til dine personlige data, kan du oprette et Apple-id til barnet. Derefter kan du nemt indstille aldersbaseret børnesikring, så kan barnet bruge Familiedeling, Beskeder, App Store og andre Apple-tjenester.

Sådan opretter du et Apple-id til dit barn

Børn under 13 år kan ikke selv oprette et Apple-id. (Denne alder varierer efter område.) Men hvis du er familiearrangør eller værge, kan du oprette et Apple-id til dit barn.

På din iPhone, iPad eller iPod touch

For at bekræfte, at du er voksen, skal du have et kreditkort. På iPhone kan du også bruge et kørekort eller officielt udstedt id i Wallet, hvis det er tilgængeligt.

I iOS 16 eller iPadOS 16 eller nyere

1. Gå til Indstillinger > Familie.

2. Tryk på knappen Tilføj medlemIngen alt leveret for billede.

Knappen Tilføj person findes i øverste højre hjørne af skærmen.
  3. Tryk på Opret en konto til et barn, og tryk derefter på Fortsæt.

Opret en konto til et barn findes lige under Inviter andre.
  4. Indtast barnets navn og fødselsdato. Sørg for at indtaste den rette fødselsdato – du kan ikke ændre den senere.

5. Følg instruktionerne på skærmen for at afslutte indstillingen af kontoen. Til dit barns Apple-id kan du bruge barnets e-mailadresse, den foreslåede @icloud.com-adresse eller barnets kaldenavn i Game Center.

I iOS 15 eller iPadOS 15 eller tidligere

1. Gå til Indstillinger.

2. Tryk på dit navn, og tryk derefter på Familiedeling.

3. Tryk på Tilføj medlem.

4. Tryk på Opret en konto til et barn, og tryk derefter på Fortsæt.

5. Følg instruktionerne på skærmen for at afslutte indstillingen af kontoen. Til barnets Apple-id kan du bruge barnets e-mailadresse eller barnets kaldenavn i Game Center. Sørg for at indtaste den rette fødselsdato – du kan ikke ændre den senere.

På din Mac

For at bekræfte, at du er voksen, skal du have et kreditkort.

I macOS Ventura eller nyere

1. Vælg Apple-menuen  > Systemindstillinger, og klik derefter på Familie.

2. Klik på Tilføj person.

Knappen Tilføj person findes lige under listen over personer i din familiegruppe.
  3. Klik på Opret en konto til et barn.

Knappen Opret en konto til et barn findes til venstre sammen med knapperne Ikke nu og Inviter personer.
  4. Følg instruktionerne på skærmen for at afslutte indstillingen af kontoen. Sørg for at indtaste den rette fødselsdato – du kan ikke ændre den senere. Til dit barns Apple-id kan du bruge barnets e-mailadresse eller barnets kaldenavn i Game Center.

I macOS Monterey eller tidligere

1. Vælg Apple-menuen  > Systemindstillinger, og klik derefter på Familiedeling.

2. Klik på knappen TilføjIngen alt leveret for billede.

3. Klik på Opret en konto til et barn.

4. Følg instruktionerne på skærmen for at afslutte indstillingen af kontoen. Til barnets Apple-id kan du bruge barnets e-mailadresse eller barnets kaldenavn i Game Center. Sørg for at indtaste den rette fødselsdato – du kan ikke ændre den senere.

Nulstil adgangskoden til et barns Apple-id

Hvis du er familiearrangør eller værge, kan du hjælpe med at nulstille adgangskoden til dit barns Apple-id ved hjælp af din iPhone med iOS 16 eller nyere eller din iPad med iPadOS 16 eller nyere. Tofaktorgodkendelse skal være slået til for dit Apple-id.

Læs om, hvordan du nulstiller adgangskoden til dit barns Apple-id

Om indstillinger og funktioner til børn under 13 år

Nogle indstillinger og funktioner for Apple-id'er fungerer anderledes for børn under 13 år. Et barn under 13 år kan f.eks. ikke oprette et Apple-id uden tilladelse og samtykke fra en forælder eller værge. Minimumsalderen for oprettelse af en konto kan variere fra land til land og fra område til område: Under 14 år i Østrig, Bulgarien, det kinesiske fastland, Cypern, Israel, Italien, Litauen, Spanien og Sydkorea. Under 15 år i Frankrig, Grækenland, Peru Slovenien og Tjekkiet. Under 16 år i Brasilien, Filippinerne, Holland, Irland, Kosovo, Kroatien, Liechtenstein, Luxembourg, Malaysia, Polen, Rumænien, Singapore og Slovakiet, Tyskland og Ungarn. Under 13 år i alle andre lande og områder.