Find ud af, hvilket macOS din Mac bruger

Brug Om denne Mac til at tjekke, hvilken version af Mac-operativsystemet (macOS) der er installeret på din Mac. Find derefter ud af, om det er den seneste (nyeste) version.

Hvilket macOS er installeret?

Hvilke macOS-versioner er de nyeste?

Hvordan opdaterer du til en nyere version af macOS?

Hvilket macOS er installeret?

Gå til Apple-menuen () i øverste venstre hjørne af skærmen, og vælg Om denne Mac. Det vindue, der åbnes, kan se anderledes ud end det viste eksempel, men det indeholder altid macOS-navnet efterfulgt af versionsnummeret. Hvis du også har brug for at kende build-nummeret, kan du se det ved at klikke på versionsnummeret.

Dette eksempel viser Om denne Mac på en Mac mini med macOS Sonoma 14.0:

Vinduet Om denne Mac

Hvilke macOS-versioner er de nyeste?

Når der kommer opdateringer, som ændrer et macOS-versionsnummer, opdateres denne tabel med den nyeste version af det pågældende macOS. Hvis en nyere version er kompatibel med din Mac, kan du få den ved at opdatere macOS på din Mac.

macOS

Nyeste version

macOS Sonoma

14.4.1

macOS Ventura

13.6.6

macOS Monterey

12.7.4

macOS Big Sur

11.7.10

macOS Catalina

10.15.7

macOS Mojave

10.14.6

macOS High Sierra

10.13.6

macOS Sierra

10.12.6

OS X El Capitan

10.11.6

OS X Yosemite

10.10.5

OS X Mavericks

10.9.5

OS X Mountain Lion

10.8.5

OS X Lion

10.7.5

Mac OS X Snow Leopard

10.6.8

Mac OS X Leopard

10.5.8

Mac OS X Tiger

10.4.11

Mac OS X Panther

10.3.9

Mac OS X Jaguar

10.2.8

Mac OS X Puma

10.1.5

Mac OS X Cheetah

10.0.4

Hvordan opdaterer du til en nyere version af macOS?

Læs mere om, hvordan du opdaterer eller opgraderer macOS på din Mac. Hvis du vil opgradere til en større ny version af macOS, skal din Mac være kompatibel med det pågældende macOS. Læs mere om kompatibilitet med de nyeste macOS-versioner: