Språk

Mac OS X: Fönstret Om den här datorn innehåller datorns serienummer

Du kan använda fönstret Om den här datorn för att ta reda på datorns serienummer när du startar via Mac OS X.

Gör så här:

1. Välj Om den här datorn i Apple-menyn.
  2. Dubbelklicka på versionstexten, till exempel "Version 10.4".

Datorns serienummer visas nu där versionstexten stod.

Fönstret Om den här datorn

Datorns serienummer i fönstret Om den här datorn

Obs!På en del äldre Mac OS X-kompatibla datorer finns inte serienumren lagrade på ett sätt som gör att den här åtgärden fungerar. Att åtgärden inte fungerar på din dator betyder inte att det är något fel på programmet eller datorn.

Senast ändrad: 2012-jan-12