Waar vind ik het serienummer van mijn iPod?

Lees hoe je het serienummer van je iPod nano, iPod shuffle of iPod touch kunt vinden.

Je vindt het serienummer op verschillende locaties. Het serienummer van Apple hardwareproducten kan soms het cijfer '0' (nul) bevatten, maar niet de letter 'O'.

Op de achterkant van de iPod

Afhankelijk van het model is het serienummer van de iPod gegraveerd op de achterbehuizing of staat het op of onder de klem. In de onderstaande afbeeldingen zie je voorbeelden.

iPod nano en iPod touch

Gegraveerd op de achterbehuizing onderaan.

Geen alternatieve tekst geleverd voor afbeelding

iPod shuffle (4e generatie) en iPod nano (6e generatie)

Op de kant van de klem die de achterkant van het apparaat raakt wanneer deze klem is gesloten.

Geen alternatieve tekst geleverd voor afbeelding

Op het Info-scherm van de iPod

Op een iPod touch of iPod nano (6e generatie of nieuwer) vind je het serienummer op het Info-scherm. Ga naar 'Instellingen' > 'Algemeen' > 'Info'.

Op de verpakking van de iPod

Als je de originele verpakking van het product nog hebt, kun je het serienummer vinden onder de streepjescode.

Op de factuur of het aankoopbewijs van de iPod

Sommige winkeliers vermelden mogelijk het serienummer van de iPod op het aankoopbewijs.