Kielet

iOS-laitteen palauttaminen tehdasasetuksiin iTunesin avulla

iTunesin avulla voit palauttaa iPhonen, iPadin tai iPod touchin tehdasasetuksiin ja uusimpaan iOS-versioon. iOS-ohjelmiston palauttaminen poistaa kaikki tiedot ja sisällön laitteesta, mukaan lukien kappaleet, videot, yhteystiedot, kontaktit, valokuvat ja kalenteritiedot.

Ennen kuin palautat laitteesi

1. Varmista, että käytät iTunesin uusinta versiota.
  2. Käytä iTunesia laitteen varmuuskopiointiin ja muun sisällön siirtämiseen ja synkronointiin tietokoneeseesi.
  3. Poista Etsi iPhoneni käytöstä laitteessa kohdasta Asetukset > iCloud, jotta voit poistaa aktivointilukituksen käytöstä.

iOS-laitteen palauttaminen

1. Liitä iOS-laite tietokoneeseen käyttämällä sen mukana toimitettua kaapelia.
  2. Valitse iPhonesi, iPadisi tai iPod touchisi, kun se näkyy iTunesissa. Osoita Yhteenveto-paneelissa laitteesi Palautus-painiketta.
  3. valitse laitteesi
  4. Valitse uudelleen Palauta vahvistaaksesi, että haluat palauttaa laitteen tehdasasetuksiin ja poistaa kaikki tiedot ja sisällön. iTunes lataa iOS-ohjelmistotiedoston ja palauttaa iOS-laitteen.

5. Kun iOS-laitteesi on palautettu tehdasasetuksiin, se käynnistyy uudelleen, ja näkyviin tulee Ota käyttöön -tervetulonäyttö. Noudata iOS:n käyttöönottoapurin ohjeita. Voit ottaa laitteen käyttöön uutena tai käyttää aiempaa varmuuskopiota. Jos iOS-laitteessa on matkapuhelinyhteys, se aktivoituu palautuksen jälkeen.
  6. avaa

Lisätiedot

Muokattu viimeksi: 7.1.2014