Moet ik mijn AppleCare Protection Plan registreren?

Als u zich afvraagt indien u uw AppleCare-overeenkomst, zoals het AppleCare Protection Plan, moet registreren, start u hier. Als u het AppleCare Protection Plan hebt gekocht op hetzelfde ogenblik als uw Mac, iPad, iPhone, iPod, Apple TV of Apple-beeldscherm vanaf de Apple Online Store, de Apple Retail Store en bepaalde Apple-wederverkopers, werd uw AppleCare Protection Plan automatisch geregistreerd.

1. Inloggen

Bezoek de pagina Support voor AppleCare-overeenkomsten. Klik op de knop Bekijken en log in met uw Apple ID om uw AppleCare-overeenkomsten te bekijken.

2. Uw overeenkomsten controleren

Als u uw overeenkomst ziet, hoeft u deze niet te registreren. Als u uw Apple ID hebt gebruikt tijdens uw aankoop, kunt u uw overeenkomst zien na de verzending van uw bestelling.

3. Registreren

Als één van uw overeenkomsten niet wordt weergegeven, klikt u op Een AppleCare-overeenkomst registreren.

4. Dekking van Apple-hardware controleren

Als u de status van de dekking van een serienummer wilt bekijken zonder een Apple ID te gebruiken, kunt u de Apple-webpagina bezoeken waar u de dekking van een product kunt controleren

5. Beheren

Als u geen overeenkomst kunt registreren, raadpleegt u Uw geregistreerde AppleCare-overeenkomsten beheren

Publicatiedatum: 22 mrt. 2013