Hur du ändrar ditt Apple-ID-lösenord

Om du inte kommer ihåg ditt Apple-ID-lösenord, eller om du vill ändra det, kan du hämta lösenordet genom att följa anvisningarna på Mitt Apple-ID. Så här ändrar du ditt Apple-ID-lösenord:

1) Gå till Mitt Apple-ID och klicka på Återställ.

2) På nästa sida skriver du in ditt Apple-ID och klickar på Nästa.

3) Autentisera via länken i e-brevet eller genom att svara på säkerhetsfrågan.

4) När du öppnat länken i e-brevet eller svarat på säkerhetsfrågan kan du välja att återställa ditt Apple-ID-lösenord.

Se Hur du ändrar ditt Apple-ID-namn om du vill veta mer.

Publiceringsdatum: 25 juli 2010