Apple ID -salasanan vaihtaminen

Ellet muista Apple ID -salasanaa tai haluat vaihtaa sitä, palauta salasana Omat tiedot -sivulla. Voit vaihtaa Apple ID -salasanan toimimalla seuraavasti:

1) Siirry Omat tiedot -sivustoon ja osoita Nollaa salasana.

2) Anna seuraavalla sivulla Apple ID -nimi ja valitse Seuraava.

3) Tunnistaudu sähköpostitse tai vastaamalla suojauskysymykseen.

4) Voit nollata Apple ID -salasanan osoittamalla vastaussähköpostiviestin sisältämää linkkiä tai vastaamalla suojauskysymykseen.

Lisätietoja on artikkelissa Apple ID -nimen vaihtaminen.

Julkaisupäivämäärä: 25.7.2010