Download icon

Hämta - Bonjours utskriftstjänster för Windows

Bonjours utskriftstjänster för Windows gör att du kan upptäcka och konfigurera Bonjour-aktiverade skrivare från din Windows-dator med Bonjour skrivarguide.

Använd Windows Update för att kontrollera att du har senaste Service Pack installerat på din dator.

Skrivarkrav

Bonjours utskriftstjänster fungerar med:

• nätverksskrivare över Wi-Fi eller Ethernet
  • USB-skrivare som delas över en Mac eller en AirPort basstation

Brandväggskrav

Bonjours nätverksprotokoll skickar och tar emot nätverkspaket via UDP-port 5353.  Bonjours installerare konfigurerar brandväggen i Windows vid installation på stödda system men om du har en egen "personlig brandvägg" aktiverad blir du tvungen att se till att UDP-port 5353 är öppen för Bonjour för att det ska fungera korrekt.

Vad ingår
Detta paket installerar Bonjours skrivarguide i \Program Files\Bonjour Print Services och skapar en genväg på skrivbordet.

Filstorlek: 5,18 MB

Systemkrav Språk som stöds