Download icon

Last ned - Bonjour utskriftstjenester for Windows

Bonjour utskriftstjenester for Windows lar deg oppdage og konfigurere Bonjour-aktiverte skrivere fra Windows-maskinen ved bruk av skriverveiviseren for Bonjour.

Bruk Windows Update til å kontrollere at du har den nyeste Service Pack installert på datamaskinen.

Skriverkrav

Bonjour utskriftstjenester fungerer med både:

• nettverksskrivere over Wi-Fi eller Ethernet
  • USB-skrivere som deles via en Mac eller en AirPort-basestasjon

Brannmurkrav

Bonjours nettverksprotokoll sender og mottar nettverkspakker på UDP-port 5353. Bonjour-installereren vil konfigurere Windows-brannmuren riktig i løpet av installasjonen på støttede systemer, men hvis du har aktivert en separat "personlig brannmur", må du kontrollere at UDP-port 5353 er åpen for Bonjour for at det skal fungere riktig.

Hva er inkludert
Denne pakken installerer skriverveiviseren for Bonjour i "\Program Files\Bonjour Print Services" og oppretter en snarvei på skrivebordet.

File Size: 5,18 MB

System Requirements Supported Languages