Download icon

Lataa - Bonjour Print Services varten Windows

Bonjour Print Services for Windows mahdollistaa Bonjouria tukevien tulostinten löytämisen ja määrittämisen Windows-tietokoneesta käsin käyttämällä Bonjour Printer Wizardia.

Varmista Windows Updaten avulla, että tietokoneeseen on asennettu uusin Service Pack.

Tulostinvaatimukset

Bonjour Print Services toimii seuraavien kanssa:

• Verkkotulostimet Wi-Fin tai Ethernetin kautta
  • Mac-tietokoneen tai AirPort-tukiaseman kautta jaetut USB-tulostimet

Palomuurivaatimukset

Bonjour-verkkoprotokolla lähettää ja vastaanottaa verkkopaketteja UDP-portissa 5353. Tuetuissa järjestelmissä Bonjour-asentaja määrittää Windowsin palomuurin asianmukaisesti asennuksen aikana. Jos käytössä on kuitenkin erillinen "henkilökohtainen palomuuri", sinun on varmistettava, että UDP-portti 5353 on auki, jotta Bonjour toimisi oikein.

Mitä päivitys sisältää
Tämä paketti asentaa Bonjour Printer Wizardin sijaintiin "\Program Files\Bonjour Print Services" ja luo pikakuvakkeen työpöydälle.

File Size: 5,18 Mt

System Requirements Supported Languages