Mac Pro-EFI-firmware-updater 1.3

Systeemvereisten:

• Mac OS X 10.5.2

Bestandsgrootte: 1,76 MB

Download

In deze update zijn verschillende problemen verholpen om de stabiliteit van Mac Pro-computers (begin 2008) te verbeteren.

Nadat de firmware op uw computer is bijgewerkt, is dit de Boot-ROM-versie:

<MP31.006C.B05>

Met Systeemprofiel kunt u controleren welke versie van het Boot-ROM op uw computer is geïnstalleerd.

Meer informatie over deze update vindt u op deze webpagina: OS X Mountain Lion: firmware-updates blijven mogelijk verschijnen in de Mac App Store

Ondersteunde talen:  Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Suomi, Svensk, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어
Publicatiedatum: