Mac minin EFI-firmware-päivitys 1.2

Järjestelmävaatimukset:

• Mac OS X 10.5.7 tai uudempi

Tiedoston koko: 2,4 Mt

Lataa

Tämä päivitys poistaa Mac mini -tietokoneiden optisen levyaseman pitämän äänen, kun järjestelmä käynnistetään tai herätetään unitilasta.

Suorita firmware-päivitys seuraamalla päivitysohjelman (/Ohjelmat/Lisäohjelmat/Mac minin EFI-firmware-päivitys.app) ohjeita. Päivitysohjelma aukeaa automaattisesti, kun asennus on valmis.

Lisätietoja tästä päivityksestä löytyy osoitteesta: OS X Mountain Lion: Laiteohjelmistopäivitykset voivat näkyä yhä uudelleen Mac App Storessa

Tuetut kielet:  Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Suomi, Svensk, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어