Download icon

Hulpprogramma voor iPhone-configuratie 3.3 voor Mac OS X

Met iPhone-configuratieprogramma kunt u eenvoudig configuratieprofielen aanmaken, coderen en installeren, voorzieningenprofielen en geautoriseerde programma's bijhouden en installeren en apparaatinformatie, zoals consolelogbestanden, vastleggen.

Configuratieprofielen zijn XML-bestanden die zijn bedoeld om het gebruik van de iPhone en iPod touch in bedrijfsomgevingen mogelijk te maken. Ze bevatten informatie over het beveiligingsbeleid, de VPN-configuratie, Wi-Fi-instellingen, APN-instellingen, Exchange-accountinstellingen, e-mailinstellingen en certificaten.

Bestandsgrootte: 11,46 MB

Systeemvereisten Ondersteunde talen