Hämta QuickTime 7.7.9 för Windows

Systemkrav:

• Windows Vista eller Windows 7

• PC med minst 1 GHz Intel- eller AMD-processor

• Minst 512 MB RAM

Filstorlek: 41,9 MB

Hämta

Viktigt: QuickTime 7 för Windows stöds inte längre av Apple. QuickTime 7 aktiverade flera viktiga medieformat som H.264 och AAC, men sedan 2009 har nya versioner av Windows stöd för dessa. Alla nuvarande Windows-webbläsare har stöd för video utan insticksprogram. Om du inte längre behöver QuickTime 7 på din pc, följer du instruktionerna för att avinstallera QuickTime 7 for Windows.

Nyheter i QuickTime 7.7.9

QuickTime 7.7.9 innehåller säkerhetsuppdateringar och rekommenderas för alla som använder QuickTime 7 för Windows. Information om säkerhetsinnehållet i den här uppdateringen finns på den här webbsidan: https://support.apple.com/sv-se/HT201222.

Insticksprogrammet QuickTime installeras inte längre som standard i webbläsaren och tas bort om du har en tidigare version av QuickTime på din pc. Om du fortfarande behöver detta äldre insticksprogram kan du lägga till det igen genom att välja anpassad installation i installationsprogrammet.

QuickTime 7 ska användas med Windows Vista eller Windows 7. Du kanske inte får full funktionalitet om det installeras på någon annan version av Windows.

Meddelande till användare av QuickTime 6 Pro

QuickTime Pro-funktionerna i tidigare versioner, som QuickTime 6, kommer att stängas av vid installation av QuickTime 7 eller senare. Om du använder QuickTime 6 Pro, läs artikeln http://support.apple.com/sv-se/HT201691#compatibility innan du fortsätter med installationen.

Språk som stöds:  Bahasa Indonesia, British English, Crna Gora, Dansk, Deutsch, Eesti, English, Español, Français, Hrvatski, Italiano, Latviešu, Lietuvių, Magyar, Melayu (Malaysia), Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Română, Shqip, Slovenčina, Slovenščina (Slovenija), Suomi, Svensk, Tiếng Việt, Türkçe, Íslenska, Čeština, Ελληνικά, Български, Македонија, Українська, עברית, العربية (مصر), ไทย, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어