Download icon

iTunes 8.1.1 for Windows (64-bitsutgaver)

iTunes 8.1 er raskere og mer responsiv i bruk enn tidligere versjoner. Du vil merke forbedret ytelse når du blar gjennom store biblioteker, bruker iTunes Store, forbereder synkronisering med iPod eller iPhone og optimaliserer bilder for synkronisering.

iTunes 8.1 inneholder også mange andre forbedringer og feilrettinger, blant annet:

Støtte for synkronisering med iPod shuffle (tredje generasjon).
Venner kan komme med sangønsker til iTunes DJ.
Genius-sidepanel for filmer og TV-programmer.
Forbedret ytelse ved nedlasting av iTunes Plus-sanger.
Autofyllfunksjon for iPod-enheter som håndteres manuelt.
CD-er kan importeres med samme lydkvalitet som iTunes Plus.
En rekke forbedringer for brukere med særlige behov.
iTunes U og iTunes Store kan deaktiveres separat i Foreldre-panelet.

iTunes 8.1.1 har støtte for leie av HD-filmer og inneholder feilrettinger, blant annet for problemer med VoiceOver og synkronisering med iPhone og iPod touch.

Filstørrelse: 71,35 MB

Støttede språk