MacBook Airin EFI-firmware-päivitys 1.0

Järjestelmävaatimukset: Tämä päivitys vaatii Mac OS X 10.5.2:n tai uudemman.

Tiedoston koko: 2,3 Mt

Lataa

Tämä päivitys ratkaisee useita ongelmia parantaen MacBook Air -tietokoneiden vakautta.

Kun firmware on asennettu Maciin, Boot ROM -versio on:
MBA11.00BB.B03

Voit tarkistaa tietokoneen BootROM-version Järjestelmän kuvauksesta.

Lisätietoja tästä päivityksestä löytyy seuraavasta osoitteesta: http://support.apple.com/kb/HT1244?viewlocale=fi_FI

Tuetut kielet:  Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Suomi, Svensk, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어