MacBook Air EFI-firmware-päivitys 1.1

Järjestelmävaatimukset: Mac OS X 10.5.5

Tiedoston koko: 2,4 Mt

Lataa

Tämä päivitys parantaa MacBook Air -tietokoneiden vakautta.

Kun firmware on asennettu Maciin, Boot ROM -versio on:

MBA21.0075.B03

Lisätietoja tästä päivityksestä löytyy osoitteesta: http://support.apple.com/kb/HT3260?viewlocale=fi_FI

Lisätietoja tästä päivityksestä löytyy osoitteesta: OS X Mountain Lion: Laiteohjelmistopäivitykset voivat näkyä yhä uudelleen Mac App Storessa

Tuetut kielet:  Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Suomi, Svensk, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어