Nulstillingsværktøj til iPod 1.0.4 til Windows

Systemkrav:

• Windows 2000 with SP4

• Windows XP (SP2)

Arkivstørrelse: 8,2 MB

Hent

Brug Nulstillingsværktøj til iPod til at gendanne fabriksindstillingerne på følgende iPod-modeller, hvis iTunes ikke kan gøre det:

• iPod shuffle (1. generation)
  • iPod shuffle (2. generation)

Når du gendanner, slettes al musik og alle data på iPod, og den aktuelle version af iPod-software installeres.

Understøttede sprog:  Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Suomi, Svensk, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어