Mac OS X Mountain Lion Installer

Systemkrav: OS X Snow Leopard 10.6.8, Lion 10.7 eller Mountain Lion 10.8

Filstorlek: 4,45 GB

Hämta

Mac OS X 10.8 Mountain Lion är tillgängligt för äldre system som inte är kompatibla med den senaste versionen av macOS och kräver följande:

• OS X Snow Leopard 10.6.8, Lion 10.7 eller Mountain Lion 10.8 redan installerat

• 2 GB minne

• 8 GB ledigt utrymme

• Vissa funktioner kräver ett Apple-ID (särskilda villkor gäller).

• Vissa funktioner kräver en kompatibel internetleverantör, avgifter kan tillkomma.

Du kommer även att behöva en av följande Mac-modeller:

• iMac (mitten av 2007–2020)

• MacBook (aluminiummodellen från slutet av 2008 eller tidigt 2009 eller senare)

• MacBook Pro (mitten/sent 2007 eller senare)

• MacBook Air (sent 2008 eller senare)

• Mac mini (tidigt 2009 eller senare)

• Mac Pro (tidigt 2008 eller senare)

• Xserve (tidigt 2009)

Mac-datorer som levererades med Mac OS X Mavericks eller senare kommer inte att vara kompatibla med det här installationsprogrammet.

Språk som stöds:  Bahasa Indonesia, British English, Crna Gora, Dansk, Deutsch, Eesti, English, Español, Français, Hrvatski, Italiano, Latviešu, Lietuvių, Magyar, Melayu (Malaysia), Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Română, Shqip, Slovenčina, Slovenščina (Slovenija), Suomi, Svensk, Tiếng Việt, Türkçe, Íslenska, Čeština, Ελληνικά, Български, Македонија, Українська, עברית, العربية (مصر), ไทย, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어