Mac Pro EFI-firmware-päivitys 1.2

Järjestelmävaatimukset:

• Mac OS X 10.4.10 tai uudempi

• Mac Pro

• Mac Pro (8-core)

Tiedoston koko: 2,8 Mt

Lataa

Tämä EFI Firmware -päivitys ratkaisee useita tuulettimen toimintaan ja Boot Campiin liittyviä ongelmia Mac Pro -tietokoneissa.

Kun firmware on asennettu tietokoneeseen, BootROM-versio on joko:
MP11.005C.B08 tai MP21.007F.B06

Voit tarkistaa tietokoneen Boot ROM -version Järjestelmän kuvauksesta.

Suorita firmwaren päivitys seuraamalla päivittäjän (/Ohjelmat/Lisäohjelmat/Mac Pro EFI Firmware -päivitys.app) ohjeita. Päivittäjä avataan automaattisesti, kun asentaja suljetaan.

Tuetut kielet:  Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Suomi, Svensk, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어