Hämta - macOS Catalina 10.15.7 kombo-uppdatering

Systemkrav: macOS 10.15

Filstorlek: 4,82 GB

Hämta

macOS Catalina 10.15.7 innehåller viktiga säkerhetsuppdateringar och buggfixar för din Mac.

• Löser ett problem som ledde till att macOS inte anslöt automatiskt till Wi-Fi-nätverk.

• Åtgärdar ett problem som kunde förhindra filsynkronisering via iCloud Drive

• Löser ett grafikproblem som kan inträffa på iMac (Retina 5K, 27 tum, 2020) med Radeon Pro 5700 XT.

En del funktioner kanske inte är tillgängliga i alla regioner eller på alla Apple-enheter. Mer information om säkerhetsinnehållet i den här uppdateringen finns på https://support.apple.com/HT201222

Språk som stöds:  Bahasa Indonesia, British English, Crna Gora, Dansk, Deutsch, Eesti, English, Español, Français, Hrvatski, Italiano, Latviešu, Lietuvių, Magyar, Melayu (Malaysia), Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Română, Shqip, Slovenčina, Slovenščina (Slovenija), Suomi, Svensk, Tiếng Việt, Türkçe, Íslenska, Čeština, Ελληνικά, Български, Македонија, Українська, עברית, العربية (مصر), ไทย, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어