Lataa - macOS Catalina 10.15.5 - yhdistelmäpäivitys

Järjestelmävaatimukset: macOS Catalina 10.15

Tiedoston koko: 4,8 Gt

Lataa

macOS Catalina 10.15.5 lisää akun kunnon hallinnan kannettavien tietokoneiden Energiansäästäjä-asetuksiin, mahdollisuuden hallita videoruutujen automaattista korostusta FaceTime-ryhmäpuheluissa ja säätimet Pro Display XDR:n sisäänrakennetun kalibroinnin hienosäätämiseen. Tämä päivitys myös parantaa Macin vakautta, luotettavuutta ja suojausta.

Akun kunnon hallinta

• Akun kunnon hallinta auttaa maksimoimaan Mac-kannettavien akun käyttöiän

• Energiansäästäjä-asetuksissa näkyy nyt akun kunto, ja se ilmoittaa, jos akku tarvitsee huoltoa

• Valinta akun kunnon hallinnan estämiseksi

Lisätietoja löytyy osoitteesta https://support.apple.com/fi-fi/HT211094

FaceTimen korostusvalinta

• Valinta, jolla voidaan hallita automaattista korostusta FaceTime-ryhmäpuheluissa siten, että videoruudun koko ei muutu, kun osallistuja puhuu

Kalibroinnin hienosäätö Pro Display XDR:lle

• Säätimet Pro Display XDR:n sisäänrakennetun kalibroinnin hienosäätämiseen, joilla voidaan säätää valkopistettä ja luminanssia vastaamaan täsmällisesti omaa näytön kalibrointimalliasi

Tämä päivitys sisältää myös virheiden korjauksia ja muita parannuksia.

• Korjaa ongelman, joka saattaa estää Muistutuksia lähettämästä ilmoituksia toistuvista muistutuksista

• Korjaa ongelman, joka saattaa estää salasanan syöttämisen sisäänkirjautumisruudulle

• Korjaa ongelman, josta johtuen Järjestelmäasetukset näytti ilmoituksen edelleen, vaikka päivitys oli asennettu

• Korjaa ongelman, joka saattoi estää sisäänrakennetun kameran havaitsemisen, kun sitä yritettiin käyttää videopalaveriapin jälkeen

• Korjaa Apple T2 -suojauspiirillä varustetuissa Maceissa ongelman, josta johtuen sisäiset kaiuttimet eivät välttämättä näy äänentoistolaitteina ääniasetuksissa

• Korjaa vakausongelman lähetettäessä ja ladattaessa mediatiedostoja iCloud-kuvakirjastosta, kun Mac on nukkumassa

• Korjaa vakausongelman, kun siirretään suuria määriä dataa RAID-taltioille

• Korjaa ongelman, josta johtuen Vähennä liikettä -käyttöapuvalinta ei hidastanut animaatioiden nopeutta FaceTime-ryhmäpuheluissa

Jotkin ominaisuudet eivät ole saatavilla kaikilla alueilla tai kaikissa Applen laitteissa. Tarkempia tietoja tästä päivityksestä löytyy osoitteesta https://support.apple.com/fi-fi/HT210642

Yksityiskohtaisia tietoja tämän päivityksen suojaussisällöstä löytyy osoitteesta https://support.apple.com/fi-fi/HT201222

Tuetut kielet:  Bahasa Indonesia, British English, Crna Gora, Dansk, Deutsch, Eesti, English, Español, Français, Hrvatski, Italiano, Latviešu, Lietuvių, Magyar, Melayu (Malaysia), Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Română, Shqip, Slovenčina, Slovenščina (Slovenija), Suomi, Svensk, Tiếng Việt, Türkçe, Íslenska, Čeština, Ελληνικά, Български, Македонија, Українська, עברית, العربية (مصر), ไทย, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어