Download - macOS Catalina 10.15.3 Combo-update

Systeemvereisten: macOS Catalina 10.15

Bestandsgrootte: 4,59 GB

Download

De macOS Catalina 10.15.3-update verbetert de stabiliteit, betrouwbaarheid en beveiliging van je Mac, en wordt aanbevolen voor alle gebruikers.

Deze update:

• Optimaliseert gammaverwerking van lage grijsniveaus op de Pro Display XDR voor SDR-workflows bij gebruik van macOS

• Verbetert de prestaties van videobewerking met meerdere streams voor 4K-video met HEVC- en H.264-codering op de 16-inch MacBook Pro (2019)

Meer informatie over deze update vind je op: https://support.apple.com/kb/HT210642Meer informatie over de beveiligingsaspecten van deze update vind je op: https://support.apple.com/kb/HT201222

Ondersteunde talen:  Bahasa Indonesia, British English, Crna Gora, Dansk, Deutsch, Eesti, English, Español, Français, Hrvatski, Italiano, Latviešu, Lietuvių, Magyar, Melayu (Malaysia), Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Română, Shqip, Slovenčina, Slovenščina (Slovenija), Suomi, Svensk, Tiếng Việt, Türkçe, Íslenska, Čeština, Ελληνικά, Български, Македонија, Українська, עברית, العربية (مصر), ไทย, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어
Publicatiedatum: