Last ned - macOS Mojave 10.14.6-oppdatering

Systemkrav: macOS Mojave 10.14.5

Filstørrelse: 2,67 GB

Last ned

macOS Mojave 10.14.6-oppdateringen forbedrer stabiliteten og påliteligheten til Macen og anbefales for alle brukere.

Nytt i oppdateringen:

• Det rettes en feil som gjorde at det ikke var mulig å opprette en ny Boot Camp-partisjon på iMac og Mac mini med Fusion Drive.

• Det rettes en feil som kunne føre til at systemet hengte seg opp ved omstart.

• Det rettes en grafikkfeil som kunne oppstå ved vekking av maskinen fra dvale.

• Det rettes en feil som kunne føre til at video i fullskjermmodus ble vist som svart på Mac mini.

• Påliteligheten for fildeling via SMB har blitt forbedret.

Du kan lese mer om denne oppdateringen på https://support.apple.com/kb/HT209149

Du kan lese mer om sikkerhetsinnholdet i denne oppdateringen på https://support.apple.com/kb/HT201222

Støttede språk:  Bahasa Indonesia, British English, Crna Gora, Dansk, Deutsch, Eesti, English, Español, Français, Hrvatski, Italiano, Latviešu, Lietuvių, Magyar, Melayu (Malaysia), Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Română, Shqip, Slovenčina, Slovenščina (Slovenija), Suomi, Svensk, Tiếng Việt, Türkçe, Íslenska, Čeština, Ελληνικά, Български, Македонија, Українська, עברית, العربية (مصر), ไทย, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어