Download icon

Hämta - macOS Mojave 10.14.6 kombo-uppdatering

macOS Mojave 10.14.6-uppdateringen förbättrar stabilitet och tillförlitlighet hos din Mac och rekommenderas för alla användare.

Den här uppdateringen:

• Åtgärdar ett problem som förhindrar att en ny Boot Camp-partition skapas på iMac och Mac mini med Fusion Drive.
  • Löser ett problem som kan leda till att datorn fryser under en omstart.
  • Löser ett grafikproblem som kan uppstå vid väckning ur viloläge.
  • Åtgärdar ett problem som kan leda till att video i helskärmsläge blir svart på Mac mini.
  • Förbättrar tillförlitligheten vid delning av filer via SMB.

Mer information om den här uppdateringen finns på https://support.apple.com/HT209149

Information om säkerhetsinnehållet i den här uppdateringen finns på https://support.apple.com/HT201222

Filstorlek: 3,37 GB

Systemkrav Språk som stöds