Download - macOS Mojave 10.14.6 Combo-update

Systeemvereisten: macOS Mojave 10.14

Bestandsgrootte: 3,37 GB

Download

De macOS Mojave 10.14.6-update verbetert de stabiliteit en betrouwbaarheid van je Mac en wordt aanbevolen voor alle gebruikers.

Deze update:

• Verhelpt een probleem waarbij er geen nieuwe Boot Camp-partitie kon worden aangemaakt op een iMac en Mac mini met Fusion Drive

• Verhelpt een probleem waarbij je computer kon blijven hangen wanneer deze opnieuw werd opgestart

• Verhelpt een grafisch probleem dat zich kon voordoen wanneer de computer uit de sluimerstand werd gehaald

• Verhelpt een probleem waarbij schermvullende video mogelijk zwart werd weergegeven op de Mac mini

• Verbetert de betrouwbaarheid van het delen van bestanden via SMB

Meer informatie over deze update vind je op: https://support.apple.com/kb/HT209149

Meer informatie over de beveiligingsaspecten van deze update vind je op: https://support.apple.com/kb/HT201222

Ondersteunde talen:  Bahasa Indonesia, British English, Crna Gora, Dansk, Deutsch, Eesti, English, Español, Français, Hrvatski, Italiano, Latviešu, Lietuvių, Magyar, Melayu (Malaysia), Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Română, Shqip, Slovenčina, Slovenščina (Slovenija), Suomi, Svensk, Tiếng Việt, Türkçe, Íslenska, Čeština, Ελληνικά, Български, Македонија, Українська, עברית, العربية (مصر), ไทย, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어