Download icon

Download - macOS Mojave 10.14.6 Combo-update

De macOS Mojave 10.14.6-update verbetert de stabiliteit en betrouwbaarheid van je Mac en wordt aanbevolen voor alle gebruikers.

Deze update:

• Verhelpt een probleem waarbij er geen nieuwe Boot Camp-partitie kon worden aangemaakt op een iMac en Mac mini met Fusion Drive
  • Verhelpt een probleem waarbij je computer kon blijven hangen wanneer deze opnieuw werd opgestart
  • Verhelpt een grafisch probleem dat zich kon voordoen wanneer de computer uit de sluimerstand werd gehaald
  • Verhelpt een probleem waarbij schermvullende video mogelijk zwart werd weergegeven op de Mac mini
  • Verbetert de betrouwbaarheid van het delen van bestanden via SMB

Meer informatie over deze update vind je op: https://support.apple.com/kb/HT209149

Meer informatie over de beveiligingsaspecten van deze update vind je op: https://support.apple.com/kb/HT201222

Bestandsgrootte: 3,37 GB

Systeemvereisten Ondersteunde talen