Download icon

Om firmwareopdatering 7.8.1 til AirPort-baser

Firmwareopdatering 7.8.1 forbedrer sikkerheden for din base og anbefales til alle Apple-baser med 802.11n Wi-Fi, inklusive AirPort Express, AirPort Extreme og AirPort Time Capsule.

Du kan finde flere oplysninger om sikkerhedsindholdet i denne opdatering på: http://support.apple.com/da-dk/HT201222

Du kan læse mere om firmwareopdateringer til AirPort-baser, f.eks. hvordan du installerer opdateringerne, på: http://support.apple.com/da-dk/HT201519http://support.apple.com/da-dk/HT201519

Du kan finde flere oplysninger om brug af AirPort-produkter på produktsupportsiden på: http://www.apple.com/dk/support/airport

Systemkrav Understøttede sprog