Over de firmware-update 7.9.1 voor AirPort-basisstations

Systeemvereisten: AirPort Extreme- en AirPort Time Capsule-basisstations met 802.11ac.

Over de firmware-update 7.9.1 voor AirPort-basisstations

Firmware-update 7.9.1 verbetert de beveiliging van een basisstation en is aanbevolen voor alle AirPort Extreme- en AirPort Time Capsule-basisstations met 802.11ac.

Meer informatie over de beveiligingsinhoud van deze update vindt u hier: http://support.apple.com/nl-nl/HT201222

Gedetailleerde informatie over firmware-updates voor AirPort-basisstations, inclusief instructies voor de installatie van de update, vindt u hier: http://support.apple.com/nl-nl/HT201519

Meer informatie over het gebruik van AirPort-producten vindt u op de pagina voor productsupport: http://www.apple.com/nl/support/airport

Ondersteunde talen:  Bahasa Indonesia, British English, Crna Gora, Dansk, Deutsch, Eesti, English, Español, Français, Hrvatski, Italiano, Latviešu, Lietuvių, Magyar, Melayu (Malaysia), Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Română, Shqip, Slovenčina, Slovenščina (Slovenija), Suomi, Svensk, Tiếng Việt, Türkçe, Íslenska, Čeština, Ελληνικά, Български, Македонија, Українська, עברית, العربية (مصر), ไทย, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어
Publicatiedatum: