Download icon

Over de firmware-update 7.9.1 voor AirPort-basisstations

Firmware-update 7.9.1 verbetert de beveiliging van een basisstation en is aanbevolen voor alle AirPort Extreme- en AirPort Time Capsule-basisstations met 802.11ac.

Meer informatie over de beveiligingsinhoud van deze update vindt u hier: http://support.apple.com/nl-nl/HT201222

Gedetailleerde informatie over firmware-updates voor AirPort-basisstations, inclusief instructies voor de installatie van de update, vindt u hier: http://support.apple.com/nl-nl/HT201519

Meer informatie over het gebruik van AirPort-producten vindt u op de pagina voor productsupport: http://www.apple.com/nl/support/airport

Systeemvereisten Ondersteunde talen