Hämta - macOS Mojave 10.14.3 kombo-uppdatering

Systemkrav: macOS Mojave 10.14

Filstorlek: 2,49 GB

Hämta

macOS Mojave 10.14.3-uppdateringen förbättrar säkerheten, stabiliteten och kompatibiliteten hos din Mac och rekommenderas för alla användare.

Mer information om den här uppdateringen finns på https://support.apple.com/sv-se/HT209149

Mer information om säkerhetsinnehållet i den här uppdateringen finns på https://support.apple.com/sv-se/HT201222

Språk som stöds:  Bahasa Indonesia, British English, Crna Gora, Dansk, Deutsch, Eesti, English, Español, Français, Hrvatski, Italiano, Latviešu, Lietuvių, Magyar, Melayu (Malaysia), Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Română, Shqip, Slovenčina, Slovenščina (Slovenija), Suomi, Svensk, Tiếng Việt, Türkçe, Íslenska, Čeština, Ελληνικά, Български, Македонија, Українська, עברית, العربية (مصر), ไทย, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어