Download - Beveiligingsupdate 2018-006 (Sierra)

Systeemvereisten: macOS 10.12

Bestandsgrootte: 828,4 MB

Download

Beveiligingsupdate 2018-006 wordt aanbevolen voor alle gebruikers en verbetert de beveiliging van macOS.

Informatie over de beveiligingsaspecten van deze update vind je op: http://support.apple.com/nl-nl/HT201222

Raadpleeg dit artikel voor informatie over hoe u de echtheid vam deze download controleert.

Ondersteunde talen:  Bahasa Indonesia, British English, Crna Gora, Dansk, Deutsch, Eesti, English, Español, Français, Hrvatski, Italiano, Latviešu, Lietuvių, Magyar, Melayu (Malaysia), Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Română, Shqip, Slovenčina, Slovenščina (Slovenija), Suomi, Svensk, Tiếng Việt, Türkçe, Íslenska, Čeština, Ελληνικά, Български, Македонија, Українська, עברית, العربية (مصر), ไทย, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어
Publicatiedatum: