Lataa iTunes 12.8.2 Maciin

Järjestelmävaatimukset:

Laitteisto:

• Sinulla täytyy olla Mac-tietokone, jossa on Intel-prosessori.

• 720p HD -videoiden sekä iTunes LP- tai iTunes Extras -sisällön toistamiseen tarvitaan vähintään 2,0 GHz:n Intel Core 2 Duo -prosessori.

• 1080p HD -videoiden toistamiseen tarvitaan vähintään 2,4 GHz:n Intel Core 2 Duo -prosessori ja 2 Gt RAM-muistia.

• Näyttötarkkuuden pitää olla vähintään 1024 x 768. iTunes LP- tai iTunes Extras -sisällön toistamiseen tarvitaan vähintään 1280 x 800 -tarkkuus.

• Apple Musicin, iTunes Storen ja iTunes Extras -sisällön käyttöä varten tarvitaan internet-yhteys.

• CD-äänilevyjen, MP3-CD-levyjen tai CD-varmuuskopioiden luomiseen tarvitaan Applen Combo- tai SuperDrive-asema. Myös muiden kuin Applen valmistamat CD-RW-asemat voivat toimia. Apple Music -luettelosta peräisin olevia kappaleita ei voi polttaa CD-levylle.

Ohjelmisto:

• Sinulla täytyy olla macOS-versio 10.11.4 tai uudempi.

• Tarvitset 400 Mt vapaata levytilaa.

• Apple Musicin, iTunes Storen ja iTunes Matchin saatavuus voi vaihdella maittain.

• Apple Music -kokeilujakso edellyttää rekisteröitymistä.

Tiedoston koko: 275,9 Mt

Lataa

Tämä päivitys ratkaisee ongelman, joka saattoi estää iTunesia toistamasta mediasisältöä muiden valmistajien AirPlay-kaiuttimista. Se sisältää myös pieniä ohjelmaan ja suorituskykyyn liittyviä parannuksia.

10.10.5-käyttäjät voivat ladata iTunes 12.8.1:n täältä.

Tuetut kielet:  Bahasa Indonesia, British English, Crna Gora, Dansk, Deutsch, Eesti, English, Español, Français, Hrvatski, Italiano, Latviešu, Lietuvių, Magyar, Melayu (Malaysia), Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Română, Shqip, Slovenčina, Slovenščina (Slovenija), Suomi, Svensk, Tiếng Việt, Türkçe, Íslenska, Čeština, Ελληνικά, Български, Македонија, Українська, עברית, العربية (مصر), ไทย, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어