Download icon

Informatie over firmware-update 7.8 voor AirPort-basisstations

Firmware update 7.8

Firmware-update 7.8 voegt AirPlay 2-ondersteuning toe aan AirPort Express-basisstations met 802.11n.

Meer informatie over de beveiligingsinhoud van deze update vindt u hier: http://support.apple.com/nl-nl/HT201222

Gedetailleerde informatie over firmware-updates voor AirPort-basisstations, inclusief instructies voor de installatie van de update, vindt u hier: http://support.apple.com/nl-nl/HT201519

Meer informatie over het gebruik van AirPort-producten vindt u op de pagina voor productsupport: http://www.apple.com/nl/support/airport

Systeemvereisten Ondersteunde talen