Download icon

Oplysninger om firmwareopdatering 7.6.9 til AirPort-baser

Om firmwareopdatering 7.6.9

Firmwareopdatering 7.6.9 forbedrer sikkerheden for din base og anbefales til alle Apple-baser med 802.11n Wi-Fi, inklusive AirPort Express, AirPort Extreme og AirPort Time Capsule. ​

Du kan få flere oplysninger om sikkerhedsindholdet i denne opdatering her: http://support.apple.com/da-dk/HT201222

Du kan læse mere om firmwareopdateringer til AirPort-baser, f.eks. hvordan du installerer opdateringerne, her: http://support.apple.com/da-dk/HT201519

Yderligere oplysninger om brug af AirPort-produkter kan ses på produktsupportsiden: http://www.apple.com/dk/support/airport

Systemkrav Understøttede sprog