Download icon

Informatie over de firmware-update 7.7.9 voor AirPort-basisstations

Over firmware-update 7.7.9

Firmware-update 7.7.9 verbetert de beveiliging van een basisstation en is aanbevolen voor alle AirPort Extreme- en AirPort Time Capsule-basisstations met 802.11ac.

Voor meer informatie over de beveiligingsinhoud van deze update raadpleegt u: https://support.apple.com/nl-nl/HT201222

Voor gedetailleerde informatie over firmware-updates voor een AirPort-basisstation, inclusief instructies voor de installatie van de update, bezoekt u: http://support.apple.com/nl-nl/HT201519

Voor meer informatie over het gebruik van AirPort-producten gaat u naar de pagina voor productsupport: http://www.apple.com/nl/support/airport

Systeemvereisten Ondersteunde talen