Download icon

macOS High Sierra 10.13.2 downloaden

De macOS High Sierra 10.13.2-update verbetert de stabiliteit, compatibiliteit en beveiliging van een Mac en is aanbevolen voor alle gebruikers.

Deze update doet het volgende:

• Verbetert compatibiliteit met bepaalde USB-audioapparaten van derden
    • Verbetert VoiceOver-navigatie bij het bekijken van pdf-document in Voorvertoning
    • Verbetert compatibiliteit van Brailleleesregels met Mail

Voor meer informatie over de beveiligingsinhoud van Apple software-updates gaat u naar deze website: https://support.apple.com/nl-nl/HT201222

Deze update is aanbevolen voor alle Macs met macOS High Sierra 10.13.1. Voor alle andere systemen met macOS High Sierra installeert u 10.13.2 via de functie voor software-updates van de Mac App Store.

Bestandsgrootte: 2,08 GB

Systeemvereisten Ondersteunde talen