macOS High Sierra 10.13.2 downloaden

Systeemvereisten: Deze update is aanbevolen voor alle Macs met macOS High Sierra 10.13.1. Voor alle andere systemen met macOS High Sierra installeert u 10.13.2 via de functie voor software-updates van de Mac App Store.

Bestandsgrootte: 2,08 GB

Download

De macOS High Sierra 10.13.2-update verbetert de stabiliteit, compatibiliteit en beveiliging van een Mac en is aanbevolen voor alle gebruikers.

Deze update doet het volgende:

• Verbetert compatibiliteit met bepaalde USB-audioapparaten van derden

• Verbetert VoiceOver-navigatie bij het bekijken van pdf-document in

• Voorvertoning Verbetert compatibiliteit van Brailleleesregels met Mail

Voor meer informatie over de beveiligingsinhoud van Apple software-updates gaat u naar deze website: https://support.apple.com/nl-nl/HT201222

Deze update is aanbevolen voor alle Macs met macOS High Sierra 10.13.1. Voor alle andere systemen met macOS High Sierra installeert u 10.13.2 via de functie voor software-updates van de Mac App Store.

Ondersteunde talen:  Bahasa Indonesia, British English, Crna Gora, Dansk, Deutsch, Eesti, English, Español, Français, Hrvatski, Italiano, Latviešu, Lietuvių, Magyar, Melayu (Malaysia), Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Română, Shqip, Slovenčina, Slovenščina (Slovenija), Suomi, Svensk, Tiếng Việt, Türkçe, Íslenska, Čeština, Ελληνικά, Български, Македонија, Українська, עברית, العربية (مصر), ไทย, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어
Publicatiedatum: