Download icon

Download - macOS High Sierra 10.13.2 Combo-update

De macOS High Sierra 10.13.2-update verbetert de stabiliteit, compatibiliteit en beveiliging van je Mac en wordt aanbevolen voor alle gebruikers.

Deze update:

• Verbetert de compatibiliteit met bepaalde USB-audio-apparaten van andere fabrikanten
  • Verbetert de VoiceOver-navigatie bij het bekijken van pdf-documenten in Voorvertoning
  • Verbetert de compatibiliteit van brailleleesregels met Mail

Raadpleeg voor meer informatie over de beveiligingsaspecten van software-updates van Apple de volgende website: https://support.apple.com/nl-nl/HT201222

Bestandsgrootte: 3,02 GB

Ondersteunde talen