Download icon

Aanvullende macOS 10.13-update

Deze aanvullende update verbetert de stabiliteit, betrouwbaarheid en beveiliging van je Mac en wordt aangeraden voor alle gebruikers van macOS High Sierra. Deze update:

• Verbetert de robuustheid van het installatieprogramma
  • Verhelpt een grafisch probleem met de cursor bij het gebruik van Adobe InDesign
  • Verhelpt een probleem waarbij e-mailberichten niet van Yahoo-accounts konden worden verwijderd in Mail

Raadpleeg voor meer informatie over de beveiligingsaspecten van software-updates van Apple de volgende website: https://support.apple.com/nl-nl/HT201222

Bestandsgrootte: 923,4 MB

Ondersteunde talen