Hämta insticksprogrammet EndNote för Pages 3.1

Systemkrav: macOS 10.12

Filstorlek: 202 KB

Hämta

Om du använder Pages 6.2 eller senare och vill infoga citat från EndNote* måste du installera insticksprogrammet EndNote för Pages 3.1.

*EndNote säljs separat

Språk som stöds:  Bahasa Indonesia, British English, Crna Gora, Dansk, Deutsch, Eesti, English, Español, Français, Hrvatski, Italiano, Latviešu, Lietuvių, Magyar, Melayu (Malaysia), Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Română, Shqip, Slovenčina, Slovenščina (Slovenija), Suomi, Svensk, Tiếng Việt, Türkçe, Íslenska, Čeština, Ελληνικά, Български, Македонија, Українська, עברית, العربية (مصر), ไทย, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어