Last ned - Windows Overføringsassistent v2.1.2.0 (Sierra)

Systemkrav:

• macOS Sierra og nyere

• Windows XP SP 3 og nyere

Filstørrelse: 5,4 MB

Last ned

Denne programvaren vil hjelpe deg med å overføre data fra en Windows-PC som kjører Windows. Overføringsassistenten starter automatisk etter at den har blitt installert.

Hvis du ønsker mer informasjon, kan du se http://support.apple.com/kb/HT4796?viewlocale=no_NO.

Støttede språk:  Bahasa Indonesia, British English, Crna Gora, Dansk, Deutsch, Eesti, English, Español, Français, Hrvatski, Italiano, Latviešu, Lietuvių, Magyar, Melayu (Malaysia), Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Română, Shqip, Slovenčina, Slovenščina (Slovenija), Suomi, Svensk, Tiếng Việt, Türkçe, Íslenska, Čeština, Ελληνικά, Български, Македонија, Українська, עברית, العربية (مصر), ไทย, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어