Lataa - Windows-siirtymisapuri 2.1.2.0 (Sierra)

Järjestelmävaatimukset:

• macOS Sierra tai uudempi

• Windows XP SP 3 tai uudempi

Tiedoston koko: 5,4 Mt

Lataa

Tämän ohjelman avulla voit siirtää tietoja Windows-tietokoneesta, jossa on Windows. Siirtymisapuri käynnistyy automaattisesti, kun asennus on valmis.

Lisätietoja on osoitteessa http://support.apple.com/kb/HT4796?viewlocale=fi_FI.

Tuetut kielet:  Bahasa Indonesia, British English, Crna Gora, Dansk, Deutsch, Eesti, English, Español, Français, Hrvatski, Italiano, Latviešu, Lietuvių, Magyar, Melayu (Malaysia), Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Română, Shqip, Slovenčina, Slovenščina (Slovenija), Suomi, Svensk, Tiếng Việt, Türkçe, Íslenska, Čeština, Ελληνικά, Български, Македонија, Українська, עברית, العربية (مصر), ไทย, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어