Download - Aanvullende OS X El Capitan (10.11.6)-update 2016-003

Systeemvereisten: OS X El Capitan 10.11.6

Bestandsgrootte: 623,9 MB

Download

De Aanvullende update voor OS X El Capitan Beveiligingsupdate 2016-003 verhelpt een kernelprobleem waardoor uw Mac af en toe niet meer reageerde.

Informatie over de beveiligingsaspecten van deze update vindt u op deze webpagina: http://support.apple.com/nl-nl/HT201222.

Raadpleeg dit artikel voor informatie over hoe u de echtheid vam deze download controleert.

Ondersteunde talen:  Bahasa Indonesia, British English, Crna Gora, Dansk, Deutsch, Eesti, English, Español, Français, Hrvatski, Italiano, Latviešu, Lietuvių, Magyar, Melayu (Malaysia), Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Română, Shqip, Slovenčina, Slovenščina (Slovenija), Suomi, Svensk, Tiếng Việt, Türkçe, Íslenska, Čeština, Ελληνικά, Български, Македонија, Українська, עברית, العربية (مصر), ไทย, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어
Publicatiedatum: