Download - macOS Sierra-update 10.12.1

Systeemvereisten: macOS Sierra 10.12

Bestandsgrootte: 1,36 GB

Download

Deze update wordt aanbevolen voor alle gebruikers van macOS Sierra.

De macOS Sierra 10.12.1-update verbetert de stabiliteit, compatibiliteit en beveiliging van uw Mac en wordt aanbevolen voor alle gebruikers. Deze update doet het volgende:

• Voegt een automatisch slim album aan Foto's toe voor foto's met diepte-effect die zijn genomen met een iPhone7Plus.

• Verbetert de compatibiliteit van MicrosoftOffice bij het gebruik van iCloud-desktop en -documenten.

• Verhelpt een probleem waarbij Mail mogelijk niet wordt bijgewerkt wanneer een MicrosoftExchange-account wordt gebruikt.

• Verhelpt een probleem waardoor tekst af en toe onjuist wordt geplakt wanneer Universeel klembord wordt gebruikt.

• Verbetert de betrouwbaarheid van Automatisch ontgrendelen met AppleWatch.

• Verbetert de beveiliging en stabiliteit in Safari.

• Verhelpt een probleem waardoor mogelijk onnodig om het wachtwoord voor AOL-accounts wordt gevraagd in Mail.

• Verbetert de compatibiliteit met ScanSnap-software voor scans van Fujitsu.

• Verhelpt de fout 'Filter is mislukt' bij het afdrukken naar bepaalde Canon-printers.

• Verhelpt een probleem waarbij Grapher-bestanden mogelijk niet worden geopend.

• Brengt de optie 'Gebruik nooit een lettergrootte kleiner dan' in Safari terug voor de weergave van lettergrootten op webpagina's.

Inhoud voor bedrijven:

• Verbetert de betrouwbaarheid van Schijfkopiehulpprogramma enimagetoolbij het maken van netwerkschijfkopieën.

Raadpleeg Apple beveiligingsupdates voor gedetailleerde informatie over de beveiligingsinhoud van deze update.

Lees hier hoe u deze macOS-update krijgt.

Ondersteunde talen:  Bahasa Indonesia, British English, Crna Gora, Dansk, Deutsch, Eesti, English, Español, Français, Hrvatski, Italiano, Latviešu, Lietuvių, Magyar, Melayu (Malaysia), Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Română, Shqip, Slovenčina, Slovenščina (Slovenija), Suomi, Svensk, Tiếng Việt, Türkçe, Íslenska, Čeština, Ελληνικά, Български, Македонија, Українська, עברית, العربية (مصر), ไทย, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어