Download icon

Hämta - OS X El Capitan 10.11.4 kombo-uppdatering

OS X El Capitan-uppdatering 10.11.4

OS X El Capitan 10.11.4-uppdateringen förbättrar stabiliteten, kompatibiliteten och säkerheten hos din Mac. Uppdateringen rekommenderas för alla som använder OS X El Capitan.

Den här uppdateringen:

• Gör det möjligt att lösenordsskydda anteckningar med personlig information i Anteckningar.
  • Gör det möjligt att sortera anteckningar alfabetiskt, efter skapelsedatum eller efter ändringsdatum i Anteckningar.
  • Gör det möjligt att importera Evernote-filer i Anteckningar.
  • Ger stöd för delning av Live Photo-bilder mellan iOS och OS X via AirDrop och Meddelanden.
  • Åtgärdar ett problem som kan leda till att bilder i RAW-format öppnas långsamt i Bilder.
  • Gör det möjligt för iBooks att lagra PDF-filer på iCloud så att du kommer åt dem på alla dina enheter.
  • Löser ett problem som förhindrade att t.co-länkar för Twitter lästes in i Safari.
  • Förhindrar att JavaScript-dialogrutor blockerar tillgången till andra webbplatser i Safari.
  • Löser ett problem som förhindrade att VIP-brevlådan fungerade med Gmail-konton.
  • Löser ett problem som ledde till att USB-ljudenheter kopplades från.
  • Förbättrar kompatibiliteten och tillförlitligheten hos Apples USB-C-multiportadaptrar.

Mer information om säkerhetsinnehållet i den här uppdateringen finns på http://support.apple.com/sv-se/HT201222

File Size: 1,94 GB

System Requirements Supported Languages