Lataa - Boot Camp -tukiohjelmisto 5.1.5769

Järjestelmävaatimukset:

• Boot Camp -tukiohjelmisto 5.1.5769

• iMac (Retina 5K, 27-tuumainen, loppuvuosi 2014)

• Mac mini (loppuvuosi 2014)

Tiedoston koko: 542,3 Mt

Lataa

Tämä ladattava tiedosto sisältää Windowsin tukiohjelmiston (Windowsin ohjaimet), jota tarvitset Windows 7:n, Windows 8:n ja Windows 8.1:n 64-bittisten versioiden tukemiseen Macillasi.

Saat lisätietoja eri Mac-järjestelmien tukemista käyttöjärjestelmistä osoittamalla tätä: http://support.apple.com/fi-fi/HT204048

• Ladattava tiedosto on .zip-tiedosto. Voit purkaa sen kaksoisosoittamalla sitä, jos se ei purkaudu automaattisesti.
  • Kaksoisosoita Boot Camp5 -kansiota.
  • Kopioi .zip-tiedoston koko sisältö FAT-muodossa alustetun USB-muistitikun tai kovalevyn päätasolle.
  • Kun olet käynnistänyt tietokoneesi Windowsiin, etsi Boot Camp -kansio USB-tallennusvälineestä, jonka loit vaiheessa 3. Avaa kansio kaksoisosoittamalla.
  • Aloita Boot Camp -tukiohjelmiston asennus kaksoisosoittamalla asennustiedostoa.
  • Kun järjestelmä pyytää lupaa muutoksiin, valitse Kyllä ja noudata ohjeita.
  • Asennus voi kestää muutaman minuutin. Älä keskeytä asennusta. Kun asennus on valmis, osoita Valmis-painiketta valintaikkunasta.
  • Näkyviin tulee valintaikkuna, jossa pyydetään käynnistämään tietokone uudelleen. Viimeistele asennus valitsemalla Kyllä.

Saat lisätietoja Boot Campista osoittamalla tätä: www.apple.com/fi/support/bootcamp

Tuetut kielet:  Bahasa Indonesia, British English, Crna Gora, Dansk, Deutsch, Eesti, English, Español, Français, Hrvatski, Italiano, Latviešu, Lietuvių, Magyar, Melayu (Malaysia), Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Română, Shqip, Slovenčina, Slovenščina (Slovenija), Suomi, Svensk, Tiếng Việt, Türkçe, Íslenska, Čeština, Ελληνικά, Български, Македонија, Українська, עברית, العربية (مصر), ไทย, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어