Download icon

Lataa - Boot Camp -tukiohjelmisto 5.1.5769

Tämä ladattava tiedosto sisältää Windowsin tukiohjelmiston (Windowsin ohjaimet), jota tarvitset Windows 7:n, Windows 8:n ja Windows 8.1:n 64-bittisten versioiden tukemiseen Macillasi.

Saat lisätietoja eri Mac-järjestelmien tukemista käyttöjärjestelmistä osoittamalla tätä: http://support.apple.com/fi-fi/HT204048

• Ladattava tiedosto on .zip-tiedosto. Voit purkaa sen kaksoisosoittamalla sitä, jos se ei purkaudu automaattisesti.
• Kaksoisosoita Boot Camp5 -kansiota.
• Kopioi .zip-tiedoston koko sisältö FAT-muodossa alustetun USB-muistitikun tai kovalevyn päätasolle.
• Kun olet käynnistänyt tietokoneesi Windowsiin, etsi Boot Camp -kansio USB-tallennusvälineestä, jonka loit vaiheessa 3. Avaa kansio kaksoisosoittamalla.
• Aloita Boot Camp -tukiohjelmiston asennus kaksoisosoittamalla asennustiedostoa.
• Kun järjestelmä pyytää lupaa muutoksiin, valitse Kyllä ja noudata ohjeita.
• Asennus voi kestää muutaman minuutin. Älä keskeytä asennusta. Kun asennus on valmis, osoita Valmis-painiketta valintaikkunasta.
• Näkyviin tulee valintaikkuna, jossa pyydetään käynnistämään tietokone uudelleen. Viimeistele asennus valitsemalla Kyllä.

Saat lisätietoja Boot Campista osoittamalla tätä: www.apple.com/fi/support/bootcamp

Tiedoston koko: 542,3 Mt

Järjestelmävaatimukset