Download icon

OS X Yosemite 10.10.5-uppdateringen

OS X Yosemite 10.10.5-uppdateringen förbättrar stabiliteten, kompatibiliteten och säkerheten hos din Mac och rekommenderas för alla användare.

Den här uppdateringen:

• Förbättrar kompatibiliteten med vissa e-postservrar när du använder Mail.
  • Åtgärdar ett problem i Bilder som förhindrade videoimport från GoPro-kameror.
  • Åtgärdar ett problem i QuickTime Player som förhindrade uppspelning av Windows Media-filer.

Mer information om den här uppdateringen finns på http://support.apple.com/kb/HT205004?viewlocale=sv_SE.

Mer information om säkerhetsinnehållet i den här uppdateringen finns på http://support.apple.com/kb/HT201222?viewlocale=sv_SE.

Filstorlek: 1,02 GB

Systemkrav Språk som stöds