Lataa - iTunes 12.4.3:n Windows-versio (64-bittinen, vanhat näytönohjaimet)

Järjestelmävaatimukset:

• Windows 7 tai uudempi

• Windows 7:n ja Windows 8:n 64-bittiset versiot vaativat iTunesin 64-bittisen asentajan. Saat lisätietoja osoitteesta www.itunes.com/fi/download.

• 400 Mt vapaata levytilaa

• Näytönlukijatukeen tarvitaan Window-Eyes 7.2 tai uudempi. Saat lisätietoja iTunesin käyttöavusta osoitteesta www.apple.com/fi/accessibility.

• iTunes on nyt 64-bittinen ohjelma Windows 7:n ja Windows 8:n 64-bittisissä versioissa. Jotkut muiden valmistajien esitystoiminnot eivät ehkä ole enää yhteensopivia tämän iTunes-version kanssa. Pyydä kehittäjältä päivitettyä esitystoimintoa, joka on yhteensopiva iTunes 12.1:n tai sitä uudemman version kanssa.

• iTunes-pilven, iTunes Matchin ja iTunes Radion saatavuus vaihtelee maakohtaisesti.

Tiedoston koko: 134,6 Mt

Lataa

Tämä iTunesin asentaja on tarkoitettu Windows 7:lle ja sitä uudemmille 64-bittisille Windows-järjestelmille, joiden vanhat ja ominaisuuksiltaan heikot näytönohjaimet eivät tue iTunesin videoiden toistovaatimuksia. Käytä tätä asentajaa vain jos siirryit tälle sivulle alla olevasta iTunes 12.2:n tai sitä uudemman version varoitusviestistä. Jos käytät tätä asentajaa vääränlaisessa järjestelmässä, et ehkä voi myöhemmin hakea oikeanlaista iTunesin asentajaa.

Kokeile ensin suositeltua asentajaa, ellet ole jo kokeillut sitä. http://www.apple.com/fi/itunes/download/

Jos sinut ohjattiin tälle sivulle iTunesin varoitusviestistä, toimi seuraavasti:

1. Lataa iTunesin asentaja Windowsin työpöydälle.

2. Etsi iTunes64Setup.exe-tiedosto ja suorita asentaja kaksoisosoittamalla sitä.

3. Asenna iTunes normaalisti. Tämä ei vaikuta iTunes-kirjastoosi.

Tuetut kielet:  Bahasa Indonesia, British English, Crna Gora, Dansk, Deutsch, Eesti, English, Español, Français, Hrvatski, Italiano, Latviešu, Lietuvių, Magyar, Melayu (Malaysia), Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Română, Shqip, Slovenčina, Slovenščina (Slovenija), Suomi, Svensk, Tiếng Việt, Türkçe, Íslenska, Čeština, Ελληνικά, Български, Македонија, Українська, עברית, العربية (مصر), ไทย, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어