Download - iTunes 12.4.3 voor Windows (64-bits, voor oudere videokaarten)

Systeemvereisten:

• Windows 7 of hoger

• 64-bits versies van Windows 7 en Windows 8 vereisen het 64-bits installatieprogramma van iTunes. Voor meer informatie gaat u naar www.itunes.com/nl/download.

• 400 MB vrije schijfruimte

• Window-Eyes 7.2 of hoger is vereist om Schermlezer te ondersteunen. Voor informatie over toegankelijkheid in iTunes gaat u naar www.apple.com/nl/accessibility.

• iTunes is nu een 64-bits-programma op 64-bits-versies van Windows 8 en 7. Sommige visualisaties van andere fabrikanten zijn mogelijk niet meer compatibel met deze versie van iTunes. Neem contact op met de fabrikant voor een bijgewerkte visualisatie die compatibel is met iTunes 12.1 of hoger.

• De beschikbaarheid van iTunes in de cloud, iTunes Match en iTunes Radio verschilt per land.

Bestandsgrootte: 134,6 MB

Download

Dit iTunes-installatieprogramma is alleen voor systemen met 64-bits versies van Windows 7 en hoger die de vereisten voor het afspelen van iTunes-video niet kunnen ondersteunen met oudere videokaarten en videokaarten van lagere kwaliteit. Gebruik dit installatieprogramma alleen als u door het onderstaande waarschuwingsbericht in iTunes 12.2 of hoger naar deze pagina bent doorverwezen. Als u dit installatieprogramma op een onjuist systeem gebruikt, voorkomt u mogelijk dat het systeem in de toekomst het juiste iTunes-installatieprogramma krijgt.’

Probeer eerst het aanbevolen installatieprogramma te gebruiken als u dit nog niet hebt gedaan. http://www.apple.com/nl/itunes/download/

Volg deze stappen als een waarschuwing in iTunes u naar deze pagina heeft doorverwezen:

1. Download het iTunes-installatieprogramma naar het Windows-bureaublad.

2. Zoek iTunes64Setup.exe en dubbelklik erop om het installatieprogramma uit te voeren.

3. Voer de installatie op de normale manier uit. Dit is niet van invloed op de iTunes-bibliotheek.

Ondersteunde talen:  Bahasa Indonesia, British English, Crna Gora, Dansk, Deutsch, Eesti, English, Español, Français, Hrvatski, Italiano, Latviešu, Lietuvių, Magyar, Melayu (Malaysia), Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Română, Shqip, Slovenčina, Slovenščina (Slovenija), Suomi, Svensk, Tiếng Việt, Türkçe, Íslenska, Čeština, Ελληνικά, Български, Македонија, Українська, עברית, العربية (مصر), ไทย, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어
Publicatiedatum: