iMac Graphics Update

Järjestelmävaatimukset:

• OS X Yosemite 10.10.3 (14D131+)

Tiedoston koko: 722 kt

Lataa

Tämä päivitys korjaa ongelman, jonka vuoksi iMac saattaa lakata vastaamasta katseltaessa joitakin hyvin suuria JPEG-kuvia.

Mallit, joissa ongelma voi esiintyä:

• iMac (Retina 5K, 27-tuumainen, loppuvuosi 2014)

• iMac (21,5-tuumainen, loppuvuosi 2013)

• iMac (27-tuumainen, loppuvuosi 2013)

Tarkempia tietoja tästä päivityksestä löytyy osoitteesta: http://support.apple.com/kb/HT204779?viewlocale=fi_FI

Tuetut kielet:  Bahasa Indonesia, British English, Crna Gora, Dansk, Deutsch, Eesti, English, Español, Français, Hrvatski, Italiano, Latviešu, Lietuvių, Magyar, Melayu (Malaysia), Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Română, Shqip, Slovenčina, Slovenščina (Slovenija), Suomi, Svensk, Tiếng Việt, Türkçe, Íslenska, Čeština, Ελληνικά, Български, Македонија, Українська, עברית, العربية (مصر), ไทย, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어